Organisaties

Talentontwikkeling

Ontdek je kracht en kwetsbaarheid. Je talent inzetten klinkt makkelijk; gewoon doen waar je goed in bent. Maar weet jij eigenlijk waar je talent ligt? Oorspronkelijk talent ligt vaak verborgen in de mens. Er is meer nodig dan alleen het invullen van testen om bij die diepere talenten te komen. Wil jij de uitdaging uitgaan en ben je bereid om verder te kijken en te gaan om je verborgen goud te ontdekken?

Persoonlijk leiderschap

Effectiviteit

Vertrouwen geven en ontvangen

Wendbaarheid

Teambuilding

Bij Vruchtbare Teambuilding gaat het niet alleen om het vermogen tot meebewegen te ontwikkelen. Het gaat ook niet alleen om zelf zichtbaar te worden. Het gaat juist om beiden! Mijn eigen kwaliteit in verbinding met de andere kwaliteiten. En dit is een hoge kunst! Het gaat om geven en nemen. Je neemt verantwoordelijkheid en je geeft vertrouwen. Wil je de samenwerking van je team naar een hoger niveau tillen zodat je samen tot  fantastische resultaten komt?

Persoonlijke kwaliteit

Samenstelling van het team

Dynamiek van het team

Vertrouwen geven en ontvangen

Wendbaarheid

Leiden en volgen

Spreker/inspirator

Ik treedt op als Gastspreker en Inspirator bij Thema dagen en Events waarin Persoonlijke Ontwikkeling en Samenwerking centraal staan. In het spreken zal ook altijd een doe-element zitten: Laagdrempelig met Hoge impact

IMG_4615-2 (klein)