Over mij

Over mij

Ruim 20 jaar breng ik mensen in beweging en stimuleer ik ze om juist die verborgen talenten zichtbaar te maken en in te zetten. Ik neem scherp waar, ik spiegel, confronteer en motiveer om de diepte in te gaan en de ruimte in te nemen met de nieuw verworven schatten.


Mijn rijke bagage die ik mee kreeg als kind was: natuur, kunst en cultuur. Alle kunsten hadden mijn liefde, maar één sprong eruit: de dans. In dans kun je kleur en stemming over brengen, een verhaal vertellen en een ervaring meegeven.

Ik danste diverse stijlen: klassiek ballet, folklore dans, dansexpressie en ik vond uiteindelijk een antwoord op mijn verlangen naar filosofische diepgang en beweging bij de euritmie. Met euritmie kun je (levens-) processen in beweging zichtbaar maken. Door zelf deze processen in beweging uit te voeren ontstaat er beleving en inzicht over jezelf, de ander en je team.

Sinds 2016 zet ik mijn coachende kwaliteiten ook in bij organisaties. Wilt u werkelijke verandering teweeg brengen? Kies voor beweging.